Zeg maar dag tegen de
papieren loonstrookjes

Salarisadministratie

Als je personeel hebt (of als DGA in je eigen BV werkt), dan ontkom je er niet aan: de salarisadministratie. Wij zorgen ervoor dat loonbetalingen en de verplichtingen die daarbij horen elke maand keurig worden verwerkt. Zodat alle medewerkers hun salaris correct en op tijd ontvangen.

 

Automatische verwerking in online portalomgeving

Als je jouw salarisadministratie aan ons uitbesteedt, dan ben je in één klap af van alle gedoe met papieren loonstrookjes. Medewerkers ontvangen elke maand een digitale loonstrook. En als werkgever krijg je toegang tot een online portalomgeving, waarin alles automatisch wordt verwerkt. Hierdoor behoren foute of te late betalingen tot het verleden. De afdracht aan pensioenfondsen? De verwerking van de loonbelasting? Daar heb je ook geen omkijken meer naar. 

 

AVG-proof en compatible met alle bankomgevingen

Het salarisadministratie-systeem dat wij gebruiken, is AVG-proof en compatible met alle bankomgevingen. Bij enkele banken is het systeem al rechtstreeks te koppelen, bij sommige is er nog een tussenstap nodig, zoals het downloaden van een batch. Waar je ook bankiert: wij richten de salarisadministratie zó in, dat deze voortaan vlekkeloos verloopt. 

Bard Duijs, Bluenotion

“Het uitbetalen van de salarissen verloopt nu vlekkeloos. Omdat ik ook parttimers in dienst heb, van wie de uren kunnen variëren, is dat bij ons wat bewerkelijker. Bij het vorige kantoor was dat soms incompleet of moest ik er zelf achteraan.”

Bard Duijs, Bluenotion

Alle klantcases

Meer weten?
Bel of mail mij gerust

Erwin Lamers Erwin Lamers