Hier zijn wij goed in!

Financiële administratie

Als ondernemer wilt u zich richten op uw bedrijf en uw klanten. De administratie bijhouden is dan ook niet altijd de leukste klus, maar is wel een belangrijk onderdeel van het ondernemersschap. En hierbij kunnen wij u helpen. Wij kunnen u assisteren bij het voeren van de administratie of u kunt alles uit handen geven door het digitaal aanleveren van de bonnen en facturen. Zo heeft u dagelijks inzicht in de cijfers met behulp van een overzichtelijk online dashboard.


Salaris administratie

Of u nu één werknemer heeft of een heel team. Uw salarisadministratie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Betalingen, loonstroken en jaaropgaven zetten wij op tijd voor u klaar en zijn overzichtelijk opgesteld. Deze informatie ontvangen u en uw werknemer digitaal. U tevreden en uw werknemers ook.

 


Jaarrekening

Hulp nodig bij het opstellen van de balans, winst- en verliesrekening of een uitgebreiden jaarrekening? Dit nemen wij graag voor u uit handen. Aan het eind van het boekjaar presenteren wij u de financiële balans van uw bedrijf in een duidelijk overzicht. De jaarrekening is het eindresultaat van een gelopen jaar. Een moment van bezinning maar zeker ook een moment om vooruit te kijken. Graag denken we met u mee over de financiële toekomst van uw onderneming. 


Fiscale dienstverlening

Maand, kwartaal of jaaraangifte doen? Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste aftrekposten? Geen nood, wij staan voor u klaar. Met onze ervaring en kennis van wet- en regelgeving op fiscaal gebied behalen we voor u het maximale rendement. 


 


Advies

Startende ondernemer of al wat jaren bezig? Elke fase van het ondernemerschap heeft zijn eigen vraagstukken. Of het nu financieel, fiscaal of juridisch advies is, wij staan u hierin bij. Mochten we specifieke kennis nodig hebben over iets wat buiten onze expertise valt, schakelen we ons brede netwerk in.