Een stuk milieuvriendelijker,
zonder al die pakken papier!

Jaarrekening en rapportages

Niet elke ondernemer is wettelijk verplicht om een jaarrekening op te stellen. Maar de ervaring leert dat een jaarrekening wel helpt om meer inzicht in je bedrijfsvoering te krijgen. Bovendien kunnen banken en andere organisaties erom vragen, bijvoorbeeld bij een hypotheekaanvraag. 

 

Managementinformatie in de vorm van rapportages en prognoses 

Veel boekhouders en accountants houden zich van nature vooral bezig met wat er in het afgelopen jaar gebeurd is. Wij helpen ondernemers liever om vandaag en morgen succesvol te zijn. Daarom stellen wij voor veel van onze klanten niet alleen jaarrekeningen, maar ook tussentijdse rapportages en prognoses op. Deze kun je online raadplegen, op een interactieve en intuïtieve manier. 

 

De jaarrekening als digitaal, interactief dashboard

Ook de jaarrekening is bij ons geen dikke stapel papier, maar meer een interactief dashboard. Je ziet in één oogopslag de belangrijkste kerncijfers en grafieken, waarna je kunt doorklikken voor de achterliggende informatie of een diepere analyse. Je kunt de jaarrekening bovendien eenvoudig digitaal aan uitvragende partijen verstrekken via SBR (Standard Business Reporting). 

“Erwin en Alan zijn heel transparant met rapportages die iedereen begrijpt. En omdat je in één dashboard werkt, heb je direct overzicht van al je cijfers en ben je altijd up-to-date.”

Sten Blonk, Matrascenter.nl

Alle klantcases

Meer weten?
Bel of mail mij gerust

Erwin Lamers Erwin Lamers

Meer weten?
Bel of mail mij gerust

Alan Sinnema Alan Sinnema