Waarom zou boekhouden moeilijker
moeten zijn dan pizza bestellen?

Financiële administratie

De financiële administratie, oftewel de boekhouding. Het is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse business, maar er zijn weinig ondernemers die het als hun favoriete klus beschouwen. Wij zijn er wel gek op én we hebben er verstand van.


Boekhouden met een app: makkelijk en efficiënt

Eten bestellen, communiceren, navigeren… We doen tegenwoordig alles via apps. Dus waarom de boekhouding niet? Wij zijn er een groot voorstander van. Je maakt een scan of foto van je bonnetjes en rekeningen, mailt die door en wij zorgen ervoor dat alles keurig verwerkt wordt. Ook nemen wij jouw financiële processen onder de loep en kijken we hoe we die kunnen optimaliseren, bijvoorbeeld door koppelingen met andere systemen. Zo nemen we jou je administratieve rompslomp uit handen.

 

Altijd inzicht in je financiële situatie

Wij werken je boekhouding dagelijks bij, zodat je op elk moment weet hoe je er financieel voor staat. Niet alleen aan de kostenkant, maar ook als het om de omzet gaat. Want ook jouw eigen facturen kun je online versturen en automatisch monitoren. Alles onder controle, zonder tijdrovend gedoe.

Ivan Tadic, This Play Media

“Ze verwerken mijn inkomende facturen, zetten betalingen klaar, maken de belastingaangiftes op. Eigenlijk de hele mikmak. En alles gebeurt digitaal. Het is een kwestie van doormailen en that’s it.”

Ivan Tadic, This Play Media

Alle klantcases

Meer weten?
Bel of mail mij gerust

Erwin Lamers Erwin Lamers

Meer weten?
Bel of mail mij gerust

Alan Sinnema Alan Sinnema