De Duqaat experience, wat is dat?

Heel simpel gezegd, de ervaring die u krijgt als u uw financiën bij ons onderbrengt. Wij hebben hiervoor een 3-stappenplan:

Stap 1 - Inventaristatie van uw financiën en de benodige diensten
Stap 2 - Duidelijk voorstel van ons van de te maken kosten
Stap 3 - Na akkoord implementatie van het financiële plan


Tarieven

Wij willen transparant zijn over onze tarieven. Vooraf zullen wij met u in overleg gaan over wat we van elkaar kunnen verwachten. Op basis hiervan zullen wij een opgave doen van de kosten. Afhankelijk van de opdacht is dit op basis van een uurtarief, een vaste prijs of een vast maandelijks bedrag. Maar altijd een eerlijke prijs. Want daar staan we voor.
 

Onze klanten aan het woord

 

Mark van Rijswijck
Tandarts

Wij werken alweer 5 jaar met Erwin Lamers. Wij zijn ernorm blij met zijn support op financieël gebied. Door de deskundige hulp bij onze administratie weten we precies waar we staan. Facturen kunnen we gemakkelijk via een online tool uploaden en we hebben ten alle tijden inzicht in de cijfers. Flexibele service, directe communicatie maar ook pro-actief advies, dat is wat ons betreft waar Duqaat voor staat.
 

 

Denis Crain
Better eBike

Zo custom als mijn Better eBike's zijn, is het financieel advies van Duqaat toegepast op mijn wensen en op maat gemaakt.

 

Paul Martina
LookinSharp

Duqaat is de ideale partner op financieel gebied.

 

Moniek van Daal
Terrein 7

Sinds 2013 werk ik samen met Erwin Lamers van Duqaat. Als communicatieadviseur hou ik me liever bezig met tekst dan met cijfers. Erwin ontzorgt mij dan ook enorm op dat gebied. Niet alleen zorgt hij ervoor dat de administratie tip top in orde is, maar ook adviseert hij mij over uurtarieven of over het maken van een financiële planning. Hij zorgt dat de benodigde zaken op tijd geregeld worden zodat ik daar niet aan hoef te denken. Dat vind ik heel prettig. Tot slot vind ik Erwin gewoon een sympathiek en vriendelijk persoon, die alle tijd neemt om mij dingen uit te leggen en advies te geven.